Investiciono zlato +381 63 189 3366  info@investicionozlato-gm.rs

Otkup zlata+381 63 189 3366  info@investicionozlato-gm.rs

100 x 1 gram srebra (UnityBox) | Heimerle + Meule

* Načini plaćanja: gotovina, plaćanje putem računa, mobilno bankarstvo, kreditne kartice.
* Cena proizvoda svakih 5 minuta prilagođena je berzanskoj ceni.

Heimerle + Meule UnityBox je odličan način da uštedite u srebru za svakog štedišu koji želi postepeno izgraditi svoj portfelj srebra kupovinom srebrnih poluga od 1 grama. Ovaj proizvod možete brzo i jednostavno kupiti putem Golden Masters-a uz vrlo brzu isporuku u naše prostorije ili poštom sa 100% osiguranjem. Pored klasičnih poluga koje nudi, Heimerle + Meule je poznat po širokom spektru jedinstvenih proizvoda od plemenitih metala. Najpoznatiji takvi proizvodi su UnityBox i UnityBars – kompleti manjih zlatnih i srebrnih poluga koje predstavljaju jedinstven način ulaganja u plemenite metale. UnityBox i UnityBars su kompleti koji se sastoje od 25, 30 ili 100 Heimerle + Meule investicionih srebrnih poluga težine 1 gram, koje se pakuju u posebno dizajniranu plastičnu ambalažu. Osim što je estetski vrlo atraktivno, ovo pakovanje služi i kao kompaktan način skladištenja poluga, štiteći ih od spoljnih uticaja.

Opis

Opis

Heimerle + Meule UnityBox je odličan način da uštedite u srebru za svakog štedišu koji želi postepeno izgraditi svoj portfelj srebra kupovinom srebrnih poluga od 1 grama.

Heimerle + Meule je najstarija nemačka kovnica plemenitih metala, koja neprekidno posluje od svog osnivanja 1845. To je prestižna kovnica novca iz grada Forchajma, koji nosi nadimak „Zlatni grad“ zbog duge tradicije industrije plemenitih metala. Kvalitet poluga napravljenih u ovoj kovnici garantuje i činjenica da se Heimerle + Meule nalazi na LBMA listi, koja se smatra prihvaćenim standardom kvaliteta za zlato i srebro.

Pored klasičnih poluga koje nudi, Heimerle + Meule je poznat po širokom spektru jedinstvenih proizvoda od plemenitih metala. Najpoznatiji takvi proizvodi su UnityBokx i UnityBars – kompleti manjih zlatnih i srebrnih poluga koje predstavljaju jedinstven način ulaganja u plemenite metale.

UnityBox i UnityBars su kompleti koji se sastoje od 25, 30 ili 100 Heimerle + Meule investicionih srebrnih poluga težine 1 gram, koje se pakuju u posebno dizajniranu plastičnu ambalažu. Osim što je estetski vrlo atraktivno, ovo pakovanje služi i kao kompaktan način skladištenja poluga, štiteći ih od spoljnih uticaja.

Naziv Heimerle + Meule poluga od 1000g srebra
Ukupna težina 100.01g
Čistoća 999/1000
Težina plemenitog metala 100g
Zemlja porekla Nemačka
Proizvođač Heimerle + Meule

Go to Top