Investiciono zlato +381 63 189 3366  info@investicionozlato-gm.rs

Otkup zlata+381 63 189 3366  info@investicionozlato-gm.rs

10g zlata – Kinebar | Münze Österreich

* Načini plaćanja: gotovina, plaćanje putem računa, mobilno bankarstvo, kreditne kartice.
* Cena proizvoda svakih 5 minuta prilagođena je berzanskoj ceni.

Zlatna poluga od 10 grama idealna je poluga za poklon u svečanim prilikama, poput venčanja, krštenja i rođendana. Proizvodi je jedna od najcenjenijih kovnica novca u Evropi i vrlo je popularna na našim prostorima. Na jednoj strani poluge nalazi se laserski ugravirana figura jednog od simbola Beča- konja lipicanera. Prilikom pomeranja poluge konj se preliva u duginim bojama, što doprinosi vizuelnom utisku zlatne poluge.

Brzo i jednostavno možete izvršiti kupovinu putem Golden masters-a uz vrlo brzu dostavu u naše prostorije ili poštom sa 100% osiguranjem.

Opis

Opis

Münze Österreich kovnica se nalazi u Beču i odgovorna je za kovanje austrijskog novca. Od 1989. godine topionica je postala podružnica Narodne banke Austrije.

Do 2002. godine, ova kovnica novca bila je odgovorna samo za kovanje austrijskog šilinga, a kasnije je preuzela kovanje austrijskog kovanog evra. Münze Österreich proizvodi i druge kovanice, kao i zlatne poluge. Njihovi najpoznatiji investicioni proizvodi su serija novčića Bečke filharmonije.

Poluge i kovanice Münze Österreich su LBMA sertifikovane, čime se utvrđuje i prati usklađenost sa zahtevima kvaliteta i bezbednosti na londonskom tržištu. Kupovinom zlatnika koji proizvodi kompanija koja ima takvu akreditaciju, osigurava se poverenje u vrednost metala koji smo kupili. Istovremeno, ova akreditacija nam daje mogućnost da prodamo polugu ili novčić bilo gde u svetu gde se trguje plemenitim metalima.

Ukupna težina 10 g
Čistoća 999.9/1000
Težina plemenitog metala 10 g
Zemlja porekla Austrija
Dimenzije 31.5mm x 18.5mm x 1.0mm

Go to Top