Investiciono zlato +381 63 189 3366  info@investicionozlato-gm.rs

Otkup zlata+381 63 189 3366  info@investicionozlato-gm.rs

1g zlata – Kinebar | Münze Österreich

* Načini plaćanja: gotovina, plaćanje putem računa, mobilno bankarstvo, kreditne kartice.
* Cena proizvoda svakih 5 minuta prilagođena je berzanskoj ceni.

Zlatna poluga od 1 grama idealna je za poklon u svečanim prilikama, kao što su venčanja, krštenja i rođendani. Proizvodi je jedna od najcenjenijih kovnica novca u Evropi i vrlo je popularna na našim prostorima. Brzo i jednostavno možete izvršiti kupovinu putem Golden Masters-a uz vrlo brzu dostavu u naše prostorije ili poštom sa 100% osiguranjem.

Opis

Opis

Münze Österreich kovnica se nalazi u Beču i odgovorna je za kovanje austrijskog novca. Od 1989. godine topionica je postala podružnica Narodne banke Austrije.

Do 2002. godine, ova kovnica novca bila je odgovorna samo za kovanje austrijskog šilinga, a kasnije je preuzela kovanje austrijskog kovanog evra. Münze Österreich proizvodi i druge kovanice, kao i zlatne poluge. Njihovi najpoznatiji investicioni proizvodi su serija novčića Bečke filharmonije.

Poluge i kovanice Münze Österreich su LBMA sertifikovane, čime se utvrđuje i prati usklađenost sa zahtevima kvaliteta i bezbednosti na londonskom tržištu. Kupovinom zlatnika koji proizvodi kompanija koja ima takvu akreditaciju, osigurava se poverenje u vrednost metala koji smo kupili. Istovremeno, ova akreditacija nam daje mogućnost da prodamo polugu ili novčić bilo gde u svetu gde se trguje plemenitim metalima.

Ukupna težina 1 g
Čistoća 999.9/1000
Težina plemenitog metala 1 g
Zemlja porekla Austrija
Dimenzije 15.0mm x 8.7mm x 0.5mm

Go to Top