Investiciono zlato +381 63 189 3366  info@investicionozlato-gm.rs

Otkup zlata+381 63 189 3366  info@investicionozlato-gm.rs

50 x 1 gram zlata (UnityBars) | Heimerle + Meule

* Načini plaćanja: gotovina, plaćanje putem računa, mobilno bankarstvo, kreditne kartice.
* Cena proizvoda svakih 5 minuta prilagođena je berzanskoj ceni.

UnityBox i UnityBars su idealna investicija za one koji žele da uštede u zlatu povremenom kupovinom malih zlatnih poluga. U Golden Masters-u je moguće kupiti pojedinačne Heimerle + Meule poluge od 1 grama, koje se zatim mogu skladištiti u prethodno kupljenom pakovanju. Ove poluge su za kupca nešto jeftinije od poluga drugih topionica upravo zato što je ambalaža za njih već kupljena, pa nije potrebno posebno pakovanje za svaku polugu.

Opis

Opis

Heimerle + Meule UnityBar je odličan način da uštedite u zlatu za svakog štedišu koji želi postepeno izgraditi svoj portfelj zlata kupovinom zlatnih poluga od 1 grama. Ovaj proizvod možete brzo i jednostavno kupiti preko Golden Masters-a uz vrlo brzu isporuku u naše prostorije ili poštom sa 100% osiguranjem.

Heimerle + Meule je najstarija nemačka kovnica plemenitih metala, koja neprekidno posluje od svog osnivanja 1845. To je prestižna kovnica novca iz grada Forchajma, koji nosi nadimak „Zlatni grad“ zbog duge tradicije industrije plemenitih metala. Kvalitet poluga napravljenih u ovoj kovnici garantuje i činjenica da se Heimerle + Meule nalazi na LBMA listi, koja se smatra prihvaćenim standardom kvaliteta zlata.

Pored klasičnih poluga koje nudi, Heimerle + Meule je poznat po širokom spektru jedinstvenih proizvoda od plemenitih metala. Najpoznatiji takvi proizvodi su UnityBox i UnityBars – kompleti manjih zlatnih poluga koje predstavljaju jedinstven način ulaganja u ovaj plemeniti metal.

UnityBox i UnityBars su kompleti koji se sastoje od 25, 30, 50 ili 100 Heimerle + Meule zlatnih poluga za ulaganje težine 1 gram, koje se pakuju u posebno dizajniranu plastičnu ambalažu. Osim što je estetski vrlo atraktivno, ovo pakovanje služi i kao kompaktan način skladištenja poluga, štiteći ih od spoljnih uticaja.

Takođe, takvi kompleti pružaju dodatnu vrednost investitorima jer daju veću slobodu upravljanja sopstvenom imovinom. Na primer, ako investitor poseduje jednu polugu od 100 grama, moraće sve to da proda kada želi da dobije gotovinu. S druge strane, investitor koji ima UnityBox  od 100 grama sastavljen od 100 malih poluga može unovčiti samo onaj deo poluga za koji će dobiti onoliko gotovine koliko mu je potrebno, dok ostatak može zadržati u svom posedu. Ako odluči da ponovo kupi zlato, investitor tada uvek može dopuniti svoj komplet novim polugama od 1 grama.

Upravo ta kombinacija visoke likvidnosti, kompaktnosti i zadržavanja vrednosti čini UnityBox i UnityBars jednim od najboljih načina za ulaganje u investiciono zlato koje postaje sve popularnije u svetu.

Ukupna težina 50.01 g
Čistoća 999.9/1000
Težina plemenitog metala 50 g
Zemlja porekla Nemačka
Proizvođač Heimerle + Meule

Go to Top