Golden Masters osnovana je 1992. godine. Možemo se pohvaliti uspešnim poslovanjem i tradicijom dugom dve decenije. 29 godina uspešnog rada izgrađeno je na čvrstim temeljima od kojih nikada nismo odstupali :

    • Poverenje klijenata
    • Stručnost u radu
    • Profesinalnost u radu
    • Entuzijazam
    • Želja da se zajedničkim snagama napreduje

Golden Masters je potpuno svesna svih nepovoljnosti na finansijskom planu koji nas vec duže vreme okružuju, kako na našim prostorima tako i na globalnom nivou. S obzirom na to, poslujemo sa potpunim razumevanjem i nudimo prava rešenja kako bi naši klijenti prevazišli svoje probleme.Dosadašnja praksa uverila nas je u ispravnost našeg poslovanja. Veliki broj zadovoljnih klijenata i naše iskustvo daju nam motiv da i nakon dve decenije nastavimo sa uspešnim radom. Uz našu pomoć rešićete probleme sa finansijama za koje ste mislili da su nerešivi.Golden Masters nije slučajno u ovom poslu. Posedujemo sertifikate čuvenih aukcijskih kuća Sotheby’s i Christies. Takođe, članovi smo GIA Alumni Asocijacije što Vam garantuje poslovanje sa školovanim stručnjacima u oblasti trgovine plemenitim metalima,  brilijantima, dragim kamenjem i ostalim dragocenostima.

Pre nego što donesete odluku o kupovini ili prodaji Vaših dragocenosti, savetujemo da nam se obratite kako biste još jednom proverili pravu vrednost Vaših predmeta i koji je najbolji način da plasirate vaše dragocenosti na tržište. Naš posao je da vam pružimo najbolji savet!

Takođe, pružamo besplatnu profesionalnu pomoć/asistenciju prilikom kupovine i prodaje investicionog zlata, srebra i dragocenosti.

Naš tim

Anja Pejić osnivač i direktor
Diplomirani gemolog, Ekspert i konsultant u trgovini umetninama, dragocenostima i dragim kamenjem

Iva Lola Pejic Drača  stručni konsultant
Gemologist, Jewelry Designer, Production Manager

Milan Vesković osnivač 
Diplomirani ekonomista, master iz prava , internacionalni menadžer, strateški konsultant.