Investiciono zlato +381 63 189 3366  info@investicionozlato-gm.rs

Otkup zlata+381 63 189 3366  info@investicionozlato-gm.rs

Srebrne poluge

 • 5g srebra | Argor-Heraeus

  $0.00

  Srebrna poluga od 5 grama Argor-Heraeus vrlo je prihvatljiva poluga za svakog ozbiljnog investitora koji želi postepeno izgraditi svoj portfolio plemenitih metala, a može poslužiti i kao savršen poklon za krštenja, rođendane ili druge posebne prilike. Ova srebrna poluga po svojoj ceni se veoma dobro takmiči sa ostalim proizvodima od srebra, a budući da je proizvod od mente sa preko 160 godina iskustva, biće prepoznat i cenjen u celom svetu.

  View product
 • 50g srebra | Argor-Heraeus

  $0.00

  Argor-Heraeus srebrna poluga od 50 grama vrlo je prihvatljiva poluga za svakog ozbiljnog investitora koji želi postepeno izgraditi svoj portfolio plemenitih metala, a može poslužiti i kao savršen poklon za krštenja, rođendane ili druge posebne proslave. Ova srebrna poluga po svojoj ceni se veoma dobro takmiči sa ostalim proizvodima od srebra, a budući da je proizvod od mente sa preko 160 godina iskustva, biće prepoznat i cenjen u celom svetu.

  View product
 • 500g srebra | Heimerle + Meule

  $0.00

  Visoko kvalitetna srebrna poluga najstarije nemačke topionice Heimerle + Meule definitivno je investicija za one koji znaju šta žele i koji znaju kako da obezbede svoja finansijska sredstva. Ova ozbiljna investicija pretvoriće Vaša sredstva u sigurnu i nedodirljivu oazu sve dok ne odlučite da promenite njen status. Sigurni smo da će ova srebrna poluga izgledati sjajno u Vašem ličnom portfoliju!

  View product
 • 500g srebra | Argor-Heraeus

  $0.00

  Visoko kvalitetna srebrna poluga švajcarske topionice Argor-Heraeus definitivno je investicija za one koji znaju šta žele i koji znaju kako da obezbede svoja finansijska sredstva. Ova ozbiljna investicija pretvoriće Vaša sredstva u sigurnu i nedodirljivu oazu sve dok ne odlučite da promenite njen status. Iako nema upečatljiv vizuelni utisak jer se najčešće dobija livenjem, a ne kovanjem, definitivno ćete osetiti snagu ove poluge kada Vam dohvati ruke. Sigurni smo da će ova srebrna poluga izgledati sjajno u Vašem ličnom portfoliju!

  View product
 • 250g srebra | Heimerle + Meule

  $0.00

  Visoko kvalitetna srebrna poluga najstarije nemačke topionice Heimerle + Meule definitivno je investicija za one koji znaju šta žele i koji znaju kako da obezbede svoja finansijska sredstva. Ova ozbiljna investicija pretvoriće Vaša sredstva u sigurnu i nedodirljivu oazu sve dok ne odlučite da promenite njen status. Sigurni smo da će ova srebrna poluga izgledati sjajno u Vašem ličnom portfoliju!

  View product
 • 250g srebra | Argor-Heraeus

  $0.00

  Visoko kvalitetna srebrna poluga švajcarske topionice Argor-Heraeus definitivno je investicija za one koji znaju šta žele i koji znaju kako da obezbede svoja finansijska sredstva. Ova ozbiljna investicija pretvoriće vaša sredstva u sigurnu i nedodirljivu oazu sve dok ne odlučite da promenite njen status. Iako nema upečatljiv vizuelni utisak jer se najčešće dobija livenjem, a ne kovanjem, definitivno ćete osetiti snagu ove poluge kada Vam dohvati ruke. Sigurni smo da će ova srebrna poluga izgledati sjajno u vašem ličnom portfoliju!

  View product
 • 20g srebra | Argor-Heraeus

  $0.00

  Srebrna poluga od 20 grama Argor-Heraeus vrlo je prihvatljiva poluga za svakog ozbiljnog investitora koji želi postepeno izgraditi svoj portfelj plemenitih metala, a može poslužiti i kao savršen poklon za krštenja, rođendane ili druge posebne prilike. Ova srebrna poluga po svojoj ceni se veoma dobro takmiči sa ostalim proizvodima od srebra, a budući da je proizvod od mente sa preko 160 godina iskustva, biće prepoznat i cenjen u celom svetu.

  View product
 • 10g srebra | Argor-Heraeus

  $0.00

  Srebrna poluga od 10 grama Argor-Heraeus vrlo je prihvatljiva poluga za svakog ozbiljnog investitora koji želi postepeno izgraditi svoj portfelj plemenitih metala, a može poslužiti i kao savršen poklon za krštenja, rođendane ili druge posebne prilike. Ova srebrna poluga po svojoj ceni se veoma dobro takmiči sa ostalim proizvodima od srebra, a budući da je proizvod od mente sa preko 160 godina iskustva, biće prepoznat i cenjen u celom svetu.

  View product
 • 100g srebra | Heimerle + Meule

  $0.00

  Poluga od 100g srebra nemačkog proizvođača Heimerle + Meule

  Visoko kvalitetna srebrna poluga najstarije nemačke topionice Heimerle + Meule definitivno je investicija za one koji znaju šta žele i koji znaju kako da obezbede svoja finansijska sredstva. Ova ozbiljna investicija pretvoriće vaša sredstva u sigurnu i nedodirljivu oazu sve dok ne odlučite da promenite njen status. Sigurni smo da će ova srebrna poluga izgledati sjajno u vašem ličnom portfoliju!

  View product
 • 100g srebra | Argor-Heraeus

  $0.00

  Ulaganje u srebrnu polugu od 100 g je prihvatljivo zbog izuzetno pristupačne cene. Najbolji način za ulaganje u sigurnu budućnost je investiciono srebro čija vrednost ostaje konstantna i 100% sigurna. Niko Vam neće računati kamatu za ulaganje ili se igrati sa Vašim kapitalom na finansijskim tržištima, rizikujući tako Vašu budućnost i mirnu starost.

  View product
 • 1000g srebra | Heraeus

  $0.00

  Srebrne poluge od 1000 grama (1 kg) su idealan izbor za investitore koji žele pretvoriti velike količine kapitala u sigurno investiciono srebro. Iako su manje srebrne poluge naizgled možda primamljivije i pristupačnije, poluga od 1 kilograma je zapravo standardna “velika” poluga, koja uživa veliku popularnost kod investitora širom sveta. Impresivnog izgleda i neupitnog kvaliteta i čistoće srebra, ova poluga pružiće Vam dugoročnu sigurnost Vašeg kapitala, ali i omogućiti stabilan prihod. Za sve one koji cene kvalitet, ova poluga je definitivno neizostavna u ličnom portfelju plemenitih metala!

  View product
 • 1000g srebra | Heimerle + Meule

  $0.00

  Srebrne poluge od 1000 grama (1 kg) su idealan izbor za investitore koji žele pretvoriti velike količine kapitala u sigurno investiciono srebro. Iako su manje srebrne poluge naizgled možda primamljivije i pristupačnije, poluga od 1 kilograma je zapravo standardna “velika” poluga, koja uživa veliku popularnost kod investitora širom sveta. Impresivnog izgleda i neupitnog kvaliteta i čistoće srebra ova poluga pružiće Vam dugoročnu sigurnost Vašeg kapitala, ali i omogućiti stabilan prihod. Za sve one koji cene kvalitet ova poluga je definitivno neizostavna u ličnom portfelju plemenitih metala!

  View product
 • 1000g srebra | Argor-Heraeus

  $0.00

  Srebrne poluge od 1000 grama (1 kg) idealan su izbor za investitore koji žele pretvoriti velike količine kapitala u sigurno srebro za ulaganje. Iako se manje srebrne poluge mogu činiti primamljivije i pristupačnije, poluga od 1 kilogram je zapravo standardna „velika“ poluga, koja je veoma popularna među investitorima širom sveta. Sa impresivnim izgledom i neupitnim kvalitetom i čistoćom srebra, ova poluga će vam pružiti dugoročnu sigurnost vašeg kapitala, ali i obezbediti stabilan prihod. Za sve one koji cene kvalitet, ova poluga je definitivno neophodna u ličnom portfoliju plemenitih metala!

  View product
 • 100 x 1 gram srebra (UnityBox) | Heimerle + Meule

  $0.00

  Heimerle + Meule UnityBox je odličan način da uštedite u srebru za svakog štedišu koji želi postepeno izgraditi svoj portfelj srebra kupovinom srebrnih poluga od 1 grama. Ovaj proizvod možete brzo i jednostavno kupiti putem Golden Masters-a uz vrlo brzu isporuku u naše prostorije ili poštom sa 100% osiguranjem. Pored klasičnih poluga koje nudi, Heimerle + Meule je poznat po širokom spektru jedinstvenih proizvoda od plemenitih metala. Najpoznatiji takvi proizvodi su UnityBox i UnityBars – kompleti manjih zlatnih i srebrnih poluga koje predstavljaju jedinstven način ulaganja u plemenite metale. UnityBox i UnityBars su kompleti koji se sastoje od 25, 30 ili 100 Heimerle + Meule investicionih srebrnih poluga težine 1 gram, koje se pakuju u posebno dizajniranu plastičnu ambalažu. Osim što je estetski vrlo atraktivno, ovo pakovanje služi i kao kompaktan način skladištenja poluga, štiteći ih od spoljnih uticaja.

  View product
 • 1 unca srebra | Argor-Heraeus

  $0.00

  Kolekcionari i investitori širom sveta izuzetno cene lepotu i čistoću srebrne poluge od 1 unce prestižne kovnice Argor-Heraeus. Ova veličina ga čini veoma privlačnim za nove, ali i one iskusne trgovce i investitore u plemenite metale. Svaka poluga dolazi sa jedinstvenim serijskim brojem i ima potvrdu o autentičnosti. Zbog svoje razumne cene, ova poluga je odličan izbor za svakoga ko želi da postepeno izgradi svoj portfolio plemenitih metala i obezbedi sigurnu budućnost koju pruža investiciono srebro.

  View product

Go to Top