Investiciono zlato +381 63 189 3366  info@investicionozlato-gm.rs

Otkup zlata+381 63 189 3366  info@investicionozlato-gm.rs

Srednje poluge

 • 1 unca zlata | Argor-Heraeus

  $0.00


  Zlatna poluga od 1 unce (31.1035 grama) jedan je od naših najprodavanijih proizvoda. Ova poluga je dovoljno velika da može postići dobru cenu pri kupovini i prodaji, a istovremeno je dovoljno mala da sebi to mogu priuštiti i mali ulagači u plemenite metale. Idealan je za povremenu kupovinu sa ciljem uštede u zlatu. Može poslužiti i kao izuzetno vredan poklon, koji vremenom neće izgubiti na vrednosti, već će dobiti.

  Kao i ostale poluge do 100 g, ove male zlatne poluge dolaze u originalnoj zaštitnoj plastičnoj ambalaži koja služi kao potvrda autentičnosti poluge. Pakovanje sadrži isti serijski broj kao i poluga.

  View product
 • 1 unca zlata | Heimerle + Meule

  $0.00


  Zlatna poluga od 1 unce (31.1035 grama) jedan je od naših najprodavanijih proizvoda. Ova poluga je dovoljno velika da može postići dobru cenu pri kupovini i prodaji, a istovremeno je dovoljno mala da sebi to mogu priuštiti i mali ulagači u plemenite metale. Idealna je za povremenu kupovinu sa ciljem uštede u zlatu. Može poslužiti i kao izuzetno vredan poklon, koji vremenom neće izgubiti na vrednosti. Kao i ostale poluge do 100 g, ove male zlatne poluge dolaze u originalnom zaštitnom pakovanju koje služi kao potvrda autentičnosti poluge.

  View product
 • 1 unca zlata | The Perth Mint

  $0.00

  Kovnica u Pertu osnovana je 1899. godine i prvobitno je bila ogranak britanske Kraljevske kovnice novca, koja je rafinirala zlato iz novootkrivenih rudnika u Australiji i kovala zlatnike za Britansko carstvo. Danas je u potpunom vlasništvu vlade Zapadne Australije i osim kovanica od plemenitih metala, proizvodi i kovanice australijskog dolara. Prema nekim procenama, od svog početka pa do 2000. godine, kovnica u Pertu je preradila 4.500 tona zlata, što je 3,25% od ukupnog zlata koje je čovečanstvo vadilo kroz istoriju. Još jedna zanimljivost ove kovnice je da je 1957. Perth kovnica uspela da proizvede najčistije zlato ikada proizvedeno, 99,9999% čistog zlata. Standardne zlatne poluge koje se smatraju čistim zlatom sadrže 99,99% zlata.

  View product
 • 100 x 1 gram zlata (UnityBox) | Heimerle + Meule

  $0.00


  UnityBox i UnityBars su idealna investicija za one koji žele da uštede u zlatu povremenom kupovinom malih zlatnih poluga. Na našem portalu je moguće kupiti pojedinačne poluge Heimerle + Meule od 1 grama, koje se zatim mogu skladištiti u prethodno kupljenom pakovanju. Ove poluge su za kupca nešto jeftinije od poluga drugih topionica upravo zato što je ambalaža za njih već kupljena, pa nije potrebno posebno pakovanje za svaku polugu.

  View product
 • 100g zlata | Argor-Heraeus

  $0.00

  Zlatna poluga od 100 grama jedan je od najtraženijih proizvoda za investitore koji kupuju veće količine zlata, poput 1 kilograma zlata. Poluga od 100 grama nudi dobar odnos cene i težine, pa se veći investitori odlučuju za kupovinu poluge od 100 grama. Cena zlata po gramu u ovoj poluzi je samo za nijansu viša od cene zlata u poluzi od 1 kg, ali zato omogućava njenim vlasnicima da lakše raspolažu kapitalom uloženim u zlato. Zlatna poluga od 100 grama takođe je dobar izbor za manje investitore, iako većina investitora koji žele 100 grama zlata, generalno se odlučuje za više manjih poluga, poput 5 x 20 g ili 10 x 10 g zlata. Razlog za to je veća fleksibilnost u upravljanju imovinom, a cena po gramu se ne razlikuje značajno.

  View product
 • 100g zlata | Heimerle + Meule

  $0.00


  Zlatna poluga od 100 grama jedan je od najtraženijih proizvoda za investitore koji kupuju veće količine zlata, poput 1 kilograma zlata. Poluga od 100 grama nudi dobar odnos cene i težine, pa se veći investitori odlučuju za kupovinu poluge od 100 grama. Cena zlata po gramu u ovoj poluzi je samo za nijansu viša od cene zlata u poluzi od 1 kg, ali zato omogućava njenim vlasnicima da lakše raspolažu kapitalom uloženim u zlato. Zlatna poluga od 100 grama takođe je dobar izbor za manje investitore, iako se većina investitora koji žele 100 grama zlata generalno odlučuje za manje poluge, poput 5 x 20 g ili 10 x 10 g zlata. Razlog tome je veća fleksibilnost u upravljanju imovinom, a cena po gramu se ne razlikuje značajno.

  View product
 • 100g zlata | Heraeus

  $0.00

  Poluga od 100 grama zlata je popularna i kod malih investitora, ali i iskusnih sakupljača. Ulaganje u zlatnu polugu od 100 g prihvatljivo je zbog izuzetno povoljne cene po kojoj se poluga nudi. Najbolji način za ulaganje u sigurnu budućnost je investiciono zlato čija vrednost ostaje konstantna i 100% sigurna. Niko vam neće računati kamatu za ulaganje ili se igrati s Vašim kapitalom na finansijskim tržištima, rizikujući tako Vašu budućnost i mirnu starost.

  View product
 • 20g zlata | Argor-Heraeus

  $0.00


  Zlatna poluga Argor-Heraeus od 20 grama prihvatljiva je za svakog ozbiljnog investitora koji želi postepeno izgraditi svoj portfelj zlata. Takođe može poslužiti kao savršen poklon za krštenja, rođendane ili druge povremene proslave. Zlatnu polugu od 20 grama možete brzo i jednostavno kupiti preko Golden Masters-a uz vrlo brzu isporuku u naše prostorije ili poštom sa 100% osiguranjem.

  View product
 • 20g zlata | Heimerle + Meule

  $0.00


  Zlatna poluga od 20g jedan je od naših najprodavanijih proizvoda. Ova poluga je dovoljno velika da može postići dobru cenu pri kupovini i prodaji, a istovremeno je dovoljno mala da sebi to mogu priuštiti i mali ulagači u plemenite metale. Idealna je za povremenu kupovinu sa ciljem uštede u zlatu. Može poslužiti i kao izuzetno vredan poklon, koji vremenom neće izgubiti na vrednosti, već će dobiti. Kao i ostale poluge do 100 g, ove male zlatne poluge dolaze u originalnom zaštitnom pakovanju koje služi kao potvrda autentičnosti poluge.

  View product
 • 25 x 1 gram zlata (UnityBars) | Heimerle + Meule

  $0.00


  UnityBox i UnityBars su idealna investicija za one koji žele da uštede u zlatu povremenom kupovinom malih zlatnih poluga. U Golden Masters-u je moguće kupiti pojedinačne Heimerle + Meule poluge od 1 grama, koje se zatim mogu skladištiti u prethodno kupljenom pakovanju. Ove poluge su za kupca nešto jeftinije od poluga drugih topionica upravo zato što je ambalaža za njih već kupljena, pa nije potrebno posebno pakovanje za svaku polugu.

  View product
 • 30 x 1 gram zlata (UnityBars) | Heimerle + Meule

  $0.00

  UnityBox i UnityBars su idealna investicija za one koji žele da uštede u zlatu povremenom kupovinom malih zlatnih poluga. U Golden Masters-u je moguće kupiti pojedinačne Heimerle + Meule poluge od 1 grama, koje se zatim mogu skladištiti u prethodno kupljenom pakovanju. Ove poluge su za kupca nešto jeftinije od poluga drugih topionica upravo zato što je ambalaža za njih već kupljena, pa nije potrebno posebno pakovanje za svaku polugu.

  View product
 • 50 x 1 gram zlata (UnityBars) | Heimerle + Meule

  $0.00

  UnityBox i UnityBars su idealna investicija za one koji žele da uštede u zlatu povremenom kupovinom malih zlatnih poluga. U Golden Masters-u je moguće kupiti pojedinačne Heimerle + Meule poluge od 1 grama, koje se zatim mogu skladištiti u prethodno kupljenom pakovanju. Ove poluge su za kupca nešto jeftinije od poluga drugih topionica upravo zato što je ambalaža za njih već kupljena, pa nije potrebno posebno pakovanje za svaku polugu.

  View product
 • 50g zlata | Argor-Heraeus

  $0.00


  Zlatna poluga od 50 grama idealna je za sve velike investitore koji ulažu u stotine grama zlata i žele svoju investiciju podeliti na veći broj poluga kako bi olakšali upravljanje svojom imovinom i kako bi imali veću fleksibilnost pri prodaji zlata. Ova poluga je takođe dobra za one koji žele 50 grama zlata u komadu, ali se investitori obično odlučuju za veći broj manjih poluga, na primer 10 x 5 g zlata, budući da je cena po gramu slična, a veći broj poluga daje veću fleksibilnost.

  View product
 • 50g zlata | Heimerle + Meule

  $0.00


  Zlatna poluga od 50 grama idealna je za sve velike investitore koji ulažu u stotine grama zlata i žele svoju investiciju podeliti na veći broj poluga kako bi olakšali upravljanje svojom imovinom i kako bi imali veću fleksibilnost pri prodaji zlata. Ova poluga je takođe dobra za one koji žele 50 grama zlata u komadu, iako se investitori obično odlučuju za veći broj manjih poluga, na primer 10 x 5 g zlata, budući da je cena po gramu slična, a veći broj poluga daje veću fleksibilnost.

  View product

Go to Top